Sikker Ledelse | Et godt arbejdsmiljø er en god investering for hele virksomheden
Et godt arbejdsmiljø er en god investering for hele virksomheden – både for medarbejdere og ledere. Sikker Ledelse tilbyder kompetent rådgivning, der styrker arbejdsmiljøet i jeres virksomhed.
Sikker Ledelse, kontakt, hjælp, spørgsmål, rådgivning, arbejdsmiljørådgivning, APV, HSE, Trivselsmåling, arbejdsmiljø- og viksomhedsrådgiver.
15284
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15284,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Om

Arbejdsmiljø:

EN RIGTIG GOD INVESTERING

Et godt arbejdsmiljø er en god investering for hele virksomheden – både for medarbejdere og ledere. Sikker Ledelse tilbyder kompetent rådgivning, der styrker arbejdsmiljøet i jeres virksomhed.

 

Vi arbejder ud fra en opfattelse af, at arbejdsmiljø skal placeres i kernen af virksomheden og tænkes ind i alle virksomhedens processer og strategiske beslutninger. Herved opnås fremdrift og synergi i hele organisationen – både hvad angår produktivitet og trivsel. Navnet Sikker Ledelse afspejler denne tilgang.

 

Sikker Ledelse arbejder med hele virksomheder – fra medarbejdere over ledelse til bestyrelser. Da ikke to virksomheder er ens, skræddersyr vi altid vores produkter, så rådgivningen bliver nærværende og relevant.

 

Sikker Ledelse ejes af arbejdsmiljø – og virksomhedsrådgiver Frank Løssl Poulsen og drives i samarbejde med kompetente specialister med solid erfaring inden for en lang række arbejdsmiljømæssige og organisatoriske discipliner. Frank har arbejdet med arbejdsmiljø siden 1999, både som konsulent og leder i større rådgivningsvirksomheder, inden han i januar 2012 stiftede Sikker Ledelse.

Har du spørgsmål?

Frank Løssl Poulsen

Arbejdsmiljø- og virksomhedsrådgiver

info@sikkerledelse.dk
+45 3086 2402

HSE

Vi hjælper med udarbejdelsen af HSE-planer fra start til slut, skræddersyet til den enkelte virksomheds behov.

APV

En veludført APV-proces vækster arbejdsmiljøet. Sikker Ledelse rådgiver jer hele vejen.

Få et billede af arbejdspladsens trivselstilstand og dermed et konkret udgangspunkt for vedligeholdelse og forbedring af arbejdsmiljøet hos jer.