Sikker Ledelse | Air Greenland
16896
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16896,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Air Greenland

Beskrivelse af projektet

x

APV SKAL OPLEVES SOM RELEVANT AF ALLE

x

Air Greenland dækker flytrafikken til og fra Grønland. Dertil kommer et veludbygget indenrigsrutenet og rednings- og eftersøgningstjeneste for hele Grønland. Virksomheden samarbejder med Sikker Ledelse om en skræddersyet APV-løsning.
x
I forbindelse med gennemførsel af en ny APV for alle virksomhedens jobfunktioner, indgik Air Greenland i dialog med Frank Poulsen fra Sikker Ledelse. I den indledende fase blev dialogen afholdt som videomøder, hvor den forestående APV-model blev diskuteret og tilpasset. Herefter kunne Air Greenlands egen sikkerhedsorganisationen viderebearbejde og godkende de ønskede spørgerammer, så undersøgelsen kunne igangsættes.

x
På Grønland præsenterede Sikker Ledelse efterfølgende APV-undersøgelsens resultater for sikkerhedsorganisationen.
x
– Vi er en virksomhed med meget forskelligartede opgaver fordelt over et meget stort geografisk område, så vi kan ikke benytte standard-spørgerammer. APV’en skal opleves relevant for alle, som deltager – fra undersøgelsen påbegyndes, til handlingsplanen er underskrevet. Ved at samarbejde med Frank fra Sikker Ledelse fik vi en skræddersyet onlineløsning, som dækker alle relevante arbejdsfunktioner hos Air Greenland. Under hele forløbet stod Frank klar med kompetent faglig sparring og gode råd, siger Mads B. Christensen, HR Director ved Air Greenland.
x
Ydelser:

  • Skræddersyet online APV-måling
  • Intern audit ift. sikkerhedsorganisationens opbygning og arbejdsmetoder i Grønland og Danmark
  • Præsentation af undersøgelsen for sikkerhedsorganisationen
  • Gennemgang af oplæg til handlingsplan
  • Faglig sparring i valg af efterfølgende løsninger 

x
Om Air Greenland:

Grønlands nationale luftfartsselskab Grønlandsfly blev etableret i 1960. Selskabet skiftede i 2002 navn til Air Greenland og har i løbet af 50 år gennemlevet en rivende udvikling. Fra vandfly til jetfly, fra helikopterservice til ruteflyvning med fastvingede fly. Dengang som nu varetager Air Greenland beflyvningen i et arktisk luftrum, der byder på helt særlige udfordringer.

Kunde

Air Greenland