Sikker Ledelse | Atlantic Airways
52
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-52,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Atlantic Airways

Beskrivelse af projektet

  x

Handling giver forvandling

Atlantic Airways, Health, Safety & Environment (HSE) arbejder ud fra et motto om, at handling giver forvandling. Flyselskabet betragter APV-processen som den mest effektive måde at arbejde med vedligeholdelse og udvikling af et sikkert og sundt arbejdsmiljø. Sikker Ledelse er fast sparringspartner.

  x

Atlantic Airways vil være førende inden for sit felt. Det kræver konstant udvikling, hvor arbejdsmiljøet skal følge med. Med udgangspunkt i Sikker Ledelses skræddersyede online APV-undersøgelse, der inddrog alle medarbejdere på Færøerne og i Danmark, er der styr på opretholdelse af et godt arbejdsmiljø.

  x

– Frank fra Sikker Ledelse hjalp os med at definere et forløb, der passede specifikt til vores organisation. Det betød bl.a. inddragelse og engagering af alle vores arbejdsmiljørepræsentanter og -ledere. Han gav os mulighed for at tilpasse APV-modellen, så den matchede vores meget forskelligartede arbejdsfunktioner fra piloter, stewardesser og administrative medarbejdere til redningsfolk og mekanikere. Frank deltog som sparringspartner for HR-ledelsen i gennem hele forløbet og var med til at sikre, at undersøgelsen blev gjort operationel i alle organisationens lag. Han har desuden været med til at sikre ejerskab i organisationen ved bl.a. at sidde med ved bordet i alle udvalgsmøder. Forløbet har været særdeles professionelt fra 1. dag, og vi har der for valgt at benytte Frank som fast rådgiver og sparringspartner for vores arbejdsmiljøorganisation fremover, siger Georg Suðurgarð, Director, Human Resources.

  x
Ydelser:

  • Online APV-undersøgelse
  • Opbygning
  • Udarbejdelse
  • Implementering af handlingsplaner
  • Løbende facilitering og sparring, AMO og HSE

 

Om Atlantic Airways:
Atlantic Airways har fokus på sikkerhed, punktlighed, kunden, resultatet og medarbejderne. Det nationale flyselskab har omkring 200 ansatte med en årlig omsætning på lidt over 500 millioner kroner (2012). Flyene opererer i faste ruter til byer i Danmark, England, Island, Norge, Spanien og Italien. Helikopterafdelingen har ruteflyvning til de fleste af de 18 øer på Færøerne, Search-And-Rescue (SAR) og offshore beredskab i Nordatlanten.

Se mere her: www.atlantic.fo/da

Kunde

Atlantic Airways