Sikker Ledelse | Glascom
164
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-164,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Glascom

Beskrivelse af projektet

x

VÆKSTVIRKSOMHED MED STYR PÅ APV

x
Glascom er en virksomhed i vækst, både med fusioner og geografiske udvidelser. Medarbejderne tæller chauffører, salgspersonale og lagerfolk.
x
Sikker Ledelse har leveret rådgivning om APV-processen fra start til slut.
x
Når en virksomhed vækster, er der mange arbejdsgang e at holde styr på. Nye medarbejdere, nye lokationer og nye kunder. Glascom allierede sig derfor med Sikker Ledelse i forbindelse med organisering og kortlægning af arbejdsmiljøet.
x
– Efter mødet med Frank fra Sikker Ledelse fik vi et hurtigt overblik over, hvordan vi skulle samle vores arbejdsmiljøudfordringer og få struktur på dem. Det var oplagt for os at anvende en online model til APV på grund af vores geografiske spredning, hvor Frank forinden havde lavet en gennemgang og interviewrunde, så spørgerammen var helt skræddersyet. Rapporten var meget
brugbar, visuel og let at forstå, og vi følte os trygge og godt klædt på til besøget fra Arbejdstilsyn
et efterfølgende. Frank er grundig og tillidsvækkende,og vi har været godt tilfredse med samarbejdet, siger Poul Erik Winther, salgsansvarlig ved Glascom.
x
Ydelser:
  • Før-screening
  • Skræddersyet online APV-måling
  • Implementérbar handlingsplan
  • Rådgivning om kompetenceplaner og årlig arbejdsmiljødrøftelse
x
Om Glascom:
Glascom er totalleverandør af glasløsninger til professionelle. Virksomheden blev etableret i 2005
med base i Slagelse, hvor nogle erfarne glasfolk gik sammen om at skabe en moderne og serviceorienteret virksomhed. Målet er et forene teknisk rådgivning, information, leveringssikkerhed, fleksibilitet og pris med viljen til at gøre en forskel. Glascom beskæftiger i dag mere end 35  medarbejdere i Slagelse, København og Aarhus.
Kunde

Glascom