Sikker Ledelse | Papyrus
163
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-163,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Papyrus

Beskrivelse af projektet

x

OVERBLIK GAV GOD APV-PROCES

x
I Danmark har Papyrus to afdelinger med salgskontorer og lagre, henholdsvis i Taastrup og Vejle.
Her beskæftiger servicevirksomheden 40-50 administrative medarbejdere.
x
Sikker Ledelse blev valgt som leverandør af APV-måling.
x
Da Papyrus’ danske afdelinger stod over for udfordringen med at udføre en APV-proces, startede virksomheden med et sparringsmøde med Frank Poulsen fra Sikker Ledelse. Her fik virksomheden overblik over, hvilken model der var oplagt for dem at anvende.
x
– Allerede på det første møde med Frank fra Sikker Ledelse fik vi rådgivning om, hvordan vi skulle håndtere vores APV-måling i forhold til vores to danske afdelinger, der er spredt geografisk. Vi fik et rigtig godt overblik og snakket hele virksomheden igennem – og fik desuden input til, hvordan vi bedst sammenstykker vores arbejdsmiljøorganisation.
Efter selve målingen gennemgik Frank rapporten og oplægget til handlingsplanen sammen med os, så vi hurtigt blev klar til at implementere den. Frank er meget behagelig at arbejde sammen med, og jeg opfatter ham som yderst kompetent, siger Patricia Fierro, HR-chef ved Papyrus.
x
Ydelser:
  • Rådgivning vedr. APV-proces og implementering af handlingsplan
  • Standardspørgeramme
  • Sparring omkring oprettelse og drift af arbejdsmiljøorganisationen
x
Om Papyrus
Papyrus er en af Europas førende grossister inden for papir, emballage og forbrugsartikler med en omsætning på 1.817 mio. €. Papyrus er repræsenteret i 22 europæiske lande og har 2.800 ansatte, der forsyner mere end 65.000 kunder med et bredt sortiment af grafisk papir, kontorpapir, emballage-produkter og forbrugsartikler. Papyrus er en FSC®-certificeret virksomhed, licensnr. FSC-C105594. Hovedkontoret er placeret i Taastrup.
Se mere på www.papyrus.com

 

Kunde

Papyrus