Sikker Ledelse | Alexandra Instituttet
60
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-60,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Alexandra Instituttet

Beskrivelse af projektet

 

Skræddersyet APV i en specialistvirksomhed

Alexandra Instituttet i Aarhus og København lever af at hjælpe offentlige og private virksomheder med at anvende den nyeste it-forskning og teknologi.
 

Medarbejderne er højt specialiserede, og det kræver en skræddersyet spørgeramme til gennemførsel af APV.
Alexandra Instituttets medarbejdere repræsenterer et bredt spektrum af fagligheder. De har kompetencer inden for metodevalg, innovation, design, interaktion, teknologivalg, hardware og programmering. Specialister, der hjælper med at skabe innovation baseret på it-forskning. Instituttet har i samarbejde med Sikker Ledelse anvendt en skræddersyet spørgeramme til gennemførsel af APV.

– Frank fra Sikker Ledelse hjalp os med at definere et APV-forløb, der passede specifikt til vores organisation. Han gav os mulighed for at tilpasse APV-modellen, så den matchede vores medarbejdere og vores måde at arbejde på. Frank del tog som sparringspartner for udvalget i hele forløbet og var med til at sikre, at undersøgelsen blev gjort operationel i form af brugbare handlingsplaner. Forløbet har været meget professionelt fra start til slut, siger Martin Møller, vicedirektør ved Alexandra Instituttet.

 

Ydelser:

  • Rådgivning om hele APV-processen
  • Skræddersyet spørgeramme, tilpasset virksomhedens specialiserede medarbejdere
  • Gennemførsel af APV
  • Sparringspartner i forhold til at gøre handlingsplanen operationel

 

Om Alexandra Instituttet:

Alexandra Instituttet hjælper virksomheder med at anvende den nyeste it-forskning og teknologi. Virksomheden samtænker kommerciel relevans, forskning og brugerinddragelse og skaber værdi gennem nye, innovative, it-baserede produkter og services.

Se mere på www.alexandra.dk

Kunde

Alexandra Instituttet